Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

3 Sprouts vasketøjskurv - Isbjørn

Lowest price at PriceRunner

3 Sprouts moderne og legende produkter til børneværelset og skoletasken

3 Sprouts blev grundlagt i 2007 med et fokus på at producere moderne og legende produkter til børn. Udvalget fra 3 Sprout består af farverige kurve, kasser, bokse, o.l. til opbevaring af barnets legetøj og ting. 3 Sprouts-mærkevaren indeholder et stort udvalg af opbevaringskurve, -kasser og -bokse, med udformning som fanger barnets opmærksomhed, med dyr, figurer og farver som børn elsker. Udvalget som du finder i sortimentet fra 3 Sprouts passer lige så fint på børneværelset som i stuen eller på badet.

Vores pris: 175,-
Få tilbage på lager
SKU
24091
   

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt isbjørn-motiv. Smart vasketøjskurv til børneværelset eller badeværelset, hvor kurvens øverste sider kan foldes ind over hinanden og skjuler dermed tøjet i kurven. Når siderne er folde ind over hinanden, har du en hank til at bære kurven. Den kan foldes sammen, når den ikke er i brug.

Indeholder:

  • 3 Sprouts vasketøjskurv - isbjørn

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Mål: 56 x 28 x 48 cm
  • Materiale kurv: 100% polyester
  • Materiale fyld: 100% polypropylene
  • Vedligeholdsinstruktioner: pletvaskes
Produktdetaljer
Model718639
EAN713757718639
Mærke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.