Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Backgammon terningspil i træ - strategispil i kuffert

-28%

Alga spil og videnskabssæt

Alle kan finde mindst ét spil fra Alga som de kan lide. Alga producerer spil som passer til alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brætspil, strategispil, rejsespil, havespil, elektroniske spil, hobby- og videnskabsspil og meget mere. Spillene og videnskabssættene fra Alga fjerner grænsen mellem generationer, og opgaver og udfordringer tager udgangspunkt i virkelige situationer. Alga spil er beregnet til at blive spillet sammen, de udfordrer og lader børn (og voksne) lære sig ny kundskab!

28%
Kampagnepris 123,- 171,- Du sparer: 48,-
Få tilbage på lager
SKU
11172-79
   

Udfordre hjernecellerne med det klassiske spil, Backgammon. Dette er det spændende strategispil med gamle aner. Denne version er lavet af træ og kommer i en smark kuffert. Hvis du formår at være den første til at flytte alle 15 brikker, vinder du spillet. Et af verdens ældste og mest berømte brætspil med oprindelse i Mesopotamien. Kommer i en trækasse der måler ca. 38 x 24 cm, spillepladen er ca. dobbelt så lang.

Indeholder:

  • Backgammon spillebræt
  • Brikker i træ
  • Terninger
  • Terningbæger

Detaljer:

  • Mål æske: 29 x 6 x 39,7 cm
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Model38018935
EAN7070398085432
MærkeAlga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.