Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

SmartGames Anti-Virus - logikspil med 60 udfordringer - fra 8 år

Spillene fra SmartGames udfordrer din logiske sans, kreativitet og forståelse for form og funktioner

Fra SmartGames kommer strategispil, der udfordrer logikken på flere niveuaer, og hvor spillene byder på forskellige sværhedsgrader fra de helt simple til de mere avancerede med næsten umulige opgaver og konstruktioner. Bliv involveret i de prisvindende spil fra SmartGames og se, hvilke gåder du vil løse, og hvilke kombinationer du laver. Hvert spil har unikke og innovative udfordringer i spillet, med temaer, der appellerer til alle børn. Spillene kommer i forskellige udgaver, der passer til rejser, de mere kompakte, større udgaver i plastik og premium varianter i træ. Fælles for alle spil fra SmartGames er, at de trækker på forskellige kognitive færdigheder, når spillere forsøger at løse de forskellige udfordringer.

Vores pris: 215,-
Få tilbage på lager
SKU
03193-102
   

Sæt din krop og sjæl på arbejde for at slippe af med den røde virus! Kan du fuldføre alle opgaverne i dette "bio-logiske" spil?

Logikspillet Anti-Virus er et puslespil for 1 person med et nyt twist, hvor du vælger udfordringer i øvelseshæftet. Spillet er nemt at starte, og du placerer brikkerne som vist på puslespillet. Så burde du få den røde chip (virus) ud af brættet. Brikkerne kan kun flyttes diagonalt. Hvad der umiddelbart virker simpelt, er det alligevel ikke! 60 udfordringer og frem forskellige niveauer - fra begynder til ekspert.

Indeholder:

  • SmartGames Anti-Virus logikspil

Detaljer:

  • Antal spillere: 1
  • 60 udfordringer
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model514060
EAN5414301514060
MærkeSmartGames
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.