Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BABY Born Bath Toothcare Spa - vask med spejl og udstyr - lys og lyd

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 333,-
Få tilbage på lager
SKU
06195-167
   

At børste tænder behøver ikke at være kedeligt, selv ikke for BABY Born dukkerne. Med denne hvide og lyserøde vask med spejl og opbevaring kan børn lære sin dukke at have god tandhygiejne. Dette tandbørste sæt kommer med en prop i form af anden Berta, og en tandbørste med et motiv af bjørnen Bruno. Badeværelsesmøblet inviterer til autentisk og realistisk leg, og dets lys- og lydeffekter bidrager til ekstra underholdning. Se spejlet lyse op, og hør tandbørstens børstelyde når der børstes tænder. 

Når tænderne er børstet kan man gurgle vand ved hjælp af glasset som laver gurglelyde. Slut af med at tørre dukkens mund med håndklædet som hænger pænt og pynter på siden.

Indeholder:

  • BABY Born Bath Toothcare Spa - vask med speil - lys og lyd
  • Bjørnen Bruno tandbørste
  • Glas
  • Anden Berta prop til vasken
  • Håndklæde

Detaljer:

  • Med lys og lyd
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukken følger ikke med

Produktdetaljer
Model827093
EAN4001167827093
MærkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.