Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BABY Born - blå sparkedragt med bamse til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 95,-
Få tilbage på lager
SKU
01205-87
   

BABY Born elsker at have sin soarkedragt på. Denne blå og turkise sparkedragt er lavet i blødt og dejligt stof. Den lukkes bagpå og har et sødt motiv af en bamse med balloner på maven. BABY Born vil gerne have denne behagelige sparkedragt på, både i parken og når det bliver sengetid.

Indeholder:

  • BABY Born blå sparkedragt

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Passer til dukker som er 43 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke medfølger ikke

Produktdetaljer
Model828250
EAN4001167828250
MærkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.