Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BABY Born Play & Fun Deluxe scooter-tøj til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 146,-
På lager
SKU
06195-158
   

Kør på scooter med stil! I dette tøjsæt vil din BABY Born se stilfuld ud på sin scooter, og vingerne på de blå sko vil gøre scooter-tuen endnu hurtigere. En ordentlig rock-baby har selvfølgelig brug for en sej lædderjakke. BABY Borns tøj er så sejt at folk vender sig efter hende på gaden for at se hende suse afsted på hendes scooter.

Kominer tøjet med BABY Born scooteren (sælge separat), og tag på nye eventyr!

Indeholder:

  • Lyserød lædderjakke
  • Bukser med print
  • Blå sko

Detaljer:

  • Passer til dukker som er ca 43 cm høje
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke, hjelm og scooter følger ikke med

Produktdetaljer
Model825259
EAN4001167825259
MærkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.