Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

BABY Born Soft Touch Brother - interaktiv drengedukke med 6 funktioner - græder, drikker og bader - 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 408,-
Få tilbage på lager
SKU
06195-162
   

Baby Born Soft Touch Brother - en interaktiv dukke på 43 cm, med 6 sjove funktioner du kan udforske. Dukken kan både græde, drikke og bade!

BABY Borns bror har brunt hår og skønne brune øjne. Har har nok engang stjålet hårbørsten til sin søster selv om at han har sin egen, men hvem kan vel modstå det udskyldige ansigt med et glimt i øjet? Drengedukken med den bløde krop er altid på farten. Der er fart i ham og han stopper kun for at drikke lidt vand af sin flaske.

Hans yndlingstøj er jeans og hans hvide t-shirt med et sjovt motiv af Bello the Dog. Som den seje dreng han er, har han selvfølgelig kasketten på bagvendt, og det er umuligt at overtale ham til at vende den. Ønsker du at prøve, vil dukken nok begynde at græde, men ikke vær bekymret - alt ordner sig med et kram.

Indeholder:

  • BABY Born Soft Touch Brother - interaktiv drengedukke
  • T-shirt
  • Jeans
  • Sko
  • Kasket
  • Flaske
  • Kam
  • Venskabsarmbånd

Detaljer:

  • Mål: ca. 43 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Følg brugsanvisningens beskrivelser for badning og tørring af dukken. Det er viktigt at alt vand, inkluderet det på indsiden af dukken , får tid til at tørre helt

Produktdetaljer
Model826911
EAN4001167826911
MærkeBABY Born
826911 BABY Born drengedukke som står selv 826911 BABY Born drengedukke som står selv

Står selv

Baby Born Brother-dukken kan så helt selv på egne ben.

BABY Born interaktiv dukke som græder 826911 BABY Born interaktiv dukke som græder 826911

Græder

Drengedukken kan græde ægte dukketårer. Kan du trøste ham?

Drengedukke fra baby born som kan bades 826911 Drengedukke fra baby born som kan bades 826911

Badetid

Den interaktive dukke elsker at bade! Bare husk at tørre ham godt bagefter.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.