Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Bamse snorpuslespil - vilde dyr

Bamse - Verdens stærkeste bjørn

Denne populære brune bjørn med blå hue og selebukser, bliver verdens stærkeste bjørn når han spiser sin farmors krafthonning. Han begiver sig ud på spændende eventyr sammen med vennerne Lille Hopsa og Ole Opfinder. Lille Hopsa er en kanin og Bamses bedste ven, og Ole Opfinder er en skildpadde. Gennem tegneserien, TV-serien og filmen om Bamse lærer børn om retfærdighed, solidaritet, godhed og medmenneskelighed.

Vores pris: 147,-
Udsolgt
SKU
07195-157

Pas på, her kommer Bamse-karaktererne ridende på vilde dyr! Skærp finmotorikken ved at trække de vilde dyr på snoren i en hvilken som helst rækkefølge, eller læg det enkle puslespil, og prøv at sætte dyrene på i den rækkefølge, som puslespillet viser. De vilde dyr leger også gerne frit.

Indeholder:

  • 1 Bamse snorpuslespil

Detaljer:

  • Mål æske: 25 x 5 x 16 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model640029
EAN7315626400299
MærkeBamse
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.