Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie Club Chelsea Camper - dukke og campingvogn med tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehus er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange forskellige varianter, Barbie-tøj, Barbie-dukkehus, Barbie-bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie-tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie-dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie-dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehus kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med bassin, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 312,-
Udsolgt
SKU
06195-218

Med dette Barbie Club Chelsea Camper legesæt kan du tage på campingtur med Chelsea når som helst. Legesættet består af en campingvogn, bil, dukke, hvalp og en masse tilbehør. Indeni campingvognen er det et køkken med køleskab, to køjesenge og en hundelem i døren. Brug tilbehøret som bålstedet, stolene og guitaren for at lave en rigtig lejrstemning udenfor campingvognen. Inviter venner og familie på besøg og server marshmallows.

Med dette legesæt fra Club Chelsea er det kun destinationen og fantasien som sætter grænser. I bilens bagagerum er der plads til bagagen, mens dukken og hunden kan sidde i bilen. God tur!

Indeholder:

  • 1 Barbie Club Chelsea Camper - campingvogn
  • 1 bil
  • 1 dukke
  • 1 hund
  • 2 stole
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Mål campingvogn: 44 x 14 x 22 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelFXG90
EAN887961691115
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.