Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie Daisy curvy dukke på rejse med kat, bagage, guiter og rejseudstyr

Barbie dukker, dukkehus, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehus er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange forskellige varianter, Barbie-tøj, Barbie-dukkehus, Barbie-bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie-tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie-dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie-dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehus kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med bassin, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 186,-
Udsolgt
SKU
05192-46

Barbie Daisy dukken og hendes killing er klar til et eventyr, der går verden rundt. De tager på tur med et rejsesæt bestående af 10 dele. Barbie Daisy-dukken har en rullekuffert og rygsæk, rejseartikler som kamera og nakkepude, væsentlige ting som vand, høretelefoner og mobiltelefon og personlige musthaves som en guiter.

Daisy-dukken fra Barbie har en mere curvy krop en den originale Barbie-dukke, og er klædt på til at gå overalt med en lilla sweater, denimbukser, elegante sko og solbriller. Det lyserøde hår tilføjer et trendy touch! Børnene vil elske at dekorere bagagen med klistermærkearket og sætte deres personlige præg på tilbehøret.

Indeholder

  • Barbie Daisy-dukke
  • Kattekilling
  • Rullekuffert
  • Kamera, høretelefoner og mobiltelefon
  • Nakkepude, vandflaske og rejsetilbehør
  • Meget mere

Detaljer: 

  • Mål: 22,8 x 6 x 34 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelFWV26
EAN887961683790
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.