Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie Dreamtopia Havfrue - dukke med gul top og lyserød og lilla hale

Barbie dukker, dukkehuse, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 169,-
På lager
SKU
05195-235
   

Med Barbie Dreamtopia havfruedukke med lilla og og pink tiara, kan dit barn skabe kreative undervandshistorier. Barbie-dukken bærer en gul top med stjerner og en pastel hale i nuancer af lyserød og lilla. Havfruen har en bevægelig hale og er klar til at tage dit barn med ind i Dreamtopias undervandsverden.

Barbie Dreamtopia havfruedukker inspirerer til et dybt dyk ned i Dreamtopias undervandsverden. Hver havfrue har en farverig hale med fantasifulde dekorationer og en tiara. Halen kan bøjes, så dukken kan svømme væk eller sidde i solen og hygge sig. Saml alle Dreamtopias havfruedukker og skab en magisk verden.

Indeholder:

  • Barbie Dreamtopia havfruedukke
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelFXT09
EAN887961698893
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.