Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Barbie Fold and Go dukkehus i et plan - med dukke og møbler

Lowest price at PriceRunner

Barbie dukker, dukkehuse, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 371,-
På lager
SKU
08195-24
   

Dette Barbie-hus har 1 etage med 3 møblerede værelser og kommer med en blond dukke og tilbehør. Den pæne størrelse kombineret med den smarte foldefunktion gør det meget nemt at opbevare og flytte dukkehuset. Huset leveres med pool til udearealet, og når aftenen kommer kan hun tage en dukkert i poolen, inden hun skal sove i sin dejlige seng. Lad Barbie spise morgenmad, inden du gør dig klar til en ny dag i det lille badeværelse. Når legen er slut, kan det nemt foldes sammen og transporteres overalt. Barbie-dukken og møblerne kan passe i den sammenfoldede tilstand.

Indeholder:

  • Barbie Fold and Go Dukkehus 
  • Barbie-dukke
  • Seng
  • 2 stole
  • Gryde
  • Bassin
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Mål dukke: 29 cm (H)
  • Mål dukkehus: ca. 30 x 13 x 46 (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelFXG55
EAN887961690781
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.