Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie of scooter - dukke med hjelm og pink scooter - 30 cm

Barbie dukker, dukkehuse, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 208,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
08195-26
   

Barbie skal ud på scooter-tur, og hun bruger selvfølgelig sin pink scooter. Den pink hjelm matcher scooteren og der er ingen tvivl om at Barbie er modebevidst! Dukken har langt, lyst hår og har et jumpsuit på med et sejt blåt print og hvide sneakers.

Sæt dukken i holderen på sædet, så kan hun køre lange turer godt festet. Sikkerheden først! Der er også en kurv bag på scooteren, så Barbie kan opbevare sin taske og ejendele under køreturen. Scooteren har rullende hjul, bare løsne den sølvfarvet støtte og vi kan ønske hende god tur!

Indeholder:

  • Barbie dukke 
  • Scooter
  • Hjelm 

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelGBK85
EAN887961716962
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.