Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie Skipper Babysitters pottetræning legesæt - dukke, barnedukke, potte og vask

Barbie dukker, dukkehus, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehus er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange forskellige varianter, Barbie-tøj, Barbie-dukkehus, Barbie-bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie-tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie-dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie-dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehus kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med bassin, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 237,-
Udsolgt
SKU
09182-165

Gør pottetræning til en leg med dette babysittersæt fra Barbie Skipper Babysitters. Skipper er barnepige for den søde lille pige, der er ved at lære at gå på toilet uden sin ble. Sammen med det lille barn kan hun lege i timevis, og hjælpe til når hun skal øve sig i at gå på toilettet. Vend toiletpapiret, lad dukken sidde på potten, og husk at vaske hænder, når du er færdig.

Indeholder:

  • Skipper-dukke
  • Barnedukke
  • Potte og vask
  • Andet tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 6 x 22 x 32 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelFJB01
EAN0887961531510 
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.