BIG Power-Worker Maxi-Crane kranvogn til at sidde på - 47 cm lang

Lowest price at PriceRunner

BIG BOBBY Cars

Bilerne fra BIG Bobby Cars er ofte barnets første møde med en legetøjsbil som barnet kan køre og håndtere selv. Med den bedste kvalitet, optimal kørekomfort og høj sikkerhedsstandard - alt som er vigtigt for små bilister. BIG BOBBY ride-ons er udviklet i henhold til og følger strenge kvalitetsstandarder, og er perfekt tilpasset små børns behov. Køretøjene og legetøjet med hjul fra BIB BOBBY Cars er populære fremkomstmidler for de mindste børn. Robuste hjul og store rat gør det enkelt for børn at håndtere og køreturen bliver så meget sjovere!

Vores pris: 405,-
Udsolgt
SKU
02236-13

Stor kranvogn fra BIG Power-Worker, som barnet kan sidde på, med brugervenlig kranarm og sæde, der drejer 360 grader rundt om sig selv.

Stil op med forstærkninger fra BIG Power-Worker med den kraftfulde kranvogn i MAXI-format, det ideelle supplement til små legepladser. Nu kan du nemt løfte byggematerialer af vejen ved hjælp af krogen. Maxi-kranens stærke kabelspil har en trækkraft på op til 450 g og er en del af den brugervenlige kranarm, som kan foldes ind og ud og drejes 360 grader rundt om sin egen akse. Tipsikring foran og bag på køretøjet sikrer den nødvendige sikkerhed på arbejdspladsen.

Med de to håndtag på førerhuset får barnet en behagelig kørestil. De glatte metalaksler og kvalitetsdæk er lavet af blød plast for den bedste køreoplevelse. BIG Power Maxi kranen er ideel til små byggepladser på legepladsen, i haven eller på børneværelset. Legetøjskranen er lavet af UV-behandlet plastik for bedre holdbarhed trods sol og vind.

Indeholder:

  • BIG kranvogn til at sidde på

Detaljer:

  • Mål: 47 x 32 x 36 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model800055816
EAN4004943558167
MærkeBIG BOBBY
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.