Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bkids Girfaffe Giant Stack 'n Drop - stabletårn med hammer og bolde - 14 dele

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Vores pris: 138,-
På lager
SKU
14007
   

Girfaffe Giant Stack 'n Drop stabletårn fra Bkids består af 10 farverige kopper, der kan stables til en højde på 80 cm.

Med kopperne kommer der også 2 bolde, som kan puttes i toppen af tårnet, for så at se dem komme ud i bunden. Når barnet er færdig med at stable kan kopperne pakkes op i hinanden. Sæt låget på, som har hul til boldene, og brug hammeren til at slå dem ned, for ekstra leg.

Et underholdende sæt til børn fra 12 mdr. og opefter, som kombinerer stableglæde og hammerbræt, med en masse farver for udforskning og sanseudvikling, i tillæg til at både stabling og hammerbrættet er med til at udvikle finmotorikken og øje-hånd koordination.

Indeholder:

  • 10 farverige stablekopper
  • 2 bolde
  • Hammer

Detaljer:

  • Mål tårn: ca. 80 cm
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model004702
EAN3021105047025
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.