Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Brandmand Sam helikopter med pilot - lys og lyd - 28 cm

Brandmand Sam legetøj - alle børns brandhelt

Gennem den animerede serie Brandmand Sam bliver du kendt med indbyggerne i den lille by Pontypandy, og Brandmand Sam og hans venner. Kom med Brandmand Sam på missioner, sluk branden og udspil scener som du kender fra børne-TV serien. Blandt legetøjet fra Brandmand Sam finder du køretøj, figurer, firgursæt, udklædning, helikopter, brandstation og meget mere. Brandmand Sam er alle børns brandhelt, og gennem serien på TV lærer børn om farene ved brand, situationer hvor brand kan opstå, og hvordan indbyggerne og brandmændene i Ponypandy løser disse.

Vores pris: 223,-
Udsolgt
SKU
24754

Hjælpen er aldrig langt væk med denne helikopter fra Brandmand Sam.Helikopteren har lys og lyd for den optimale Brandmand Sam-oplevelse. En figur af piloten Tom er også inkluderet. Der medfølger en spand, reb og en redningsbåre, så du kan hejse ting ombord på helikopteren.

Indeholder:

  • Brandmand Sam Wallaby helikopter
  • Tom-figur
  • Bøtte, reb og redningsbåre

Detaljer:

  • Mål: 15 x 28 x 18 cm
  • Batteribehov: 3 x 1,5V-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model109251087038
EAN4006592058258
MærkeBrandmand Sam
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.