Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Brandmand Sam Neptun-båd - Penny-figur

Lowest price at PriceRunner

Brandmand Sam legetøj - alle børns brandhelt

Gennem den animerede serie Brandmand Sam bliver du kendt med indbyggerne i den lille by Pontypandy, og Brandmand Sam og hans venner. Kom med Brandmand Sam på missioner, sluk branden og udspil scener som du kender fra børne-TV serien. Blandt legetøjet fra Brandmand Sam finder du køretøj, figurer, firgursæt, udklædning, helikopter, brandstation og meget mere. Brandmand Sam er alle børns brandhelt, og gennem serien på TV lærer børn om farene ved brand, situationer hvor brand kan opstå, og hvordan indbyggerne og brandmændene i Ponypandy løser disse.

Vores pris: 209,-
På lager
SKU
24764-1
   

Brandmand Sam er hurtigt på stedet med den hurtige båd Neptun! Båden har en påhengsmotor og et reb med en krog på, og der hænger to redningskranse på dækket. Penny rykker ud, og kommer dig til undsætning hvis der er sket en ulykke på havet!

Indeholder:

  • 1 Brandmand Sam Neptun båd
  • 1 Penny figur
  • Tilbehør

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model109251047038
EAN4006592037888
MærkeBrandmand Sam
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.