Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO Country Life togbanesæt i træ 33516 med 2 lokomotiver, traktor, hestefigurer og togskinner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 797,-
Få tilbage på lager
SKU
21696
   

BRIO Country Life 33516 togbane er et stort legesæt, hvor du kan opleve glæden ved livet på landet. I dette sæt finder du blandt andet to legetøjstog, en bro hestefigurer, figurer og andet sjovt tilbehør, som bidrager til utrolig mange legemuligheder. Byg togbanen og placer alt det medfølgende tilbehør rundt omkring for at skabe din helt egne jernbane, ligesom du vil have den.

Sættet består af 79 dele, som kan kombineres med andre sæt eller tilbehør fra BRIO for endnu mere varieret leg.

Indeholder:

 • Togskinner
 • 2 tog med 5 vogne
 • 3 heste
 • 3 figurer
 • 1 traktor
 • 6 træer
 • 13 dele hegn
 • Og meget mere!

Detaljer:

 • Antal dele: 79
 • Mål færdigbygget: ca. 124 x 69 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model33516
EAN7312350335163
MærkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.