Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO Gå-racerbil i træ med bilhorn - BRIO ride-on 30285

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 656,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-216
   

BRIO Gå-racerbil 30285 har et klassisk BRIO-udseende, med sin røde farve og hvide hjul. Bilen er perfekt til de allermindste og giver god balance og lær-at-gå træning. Bilen har et ergonomisk design, der tillader de mindste at sidde ned, kontrollere og skubbe behageligt. Styret er af træ og du kan dytte med bilhornet.

Bilen er et godt hjælpemiddel til motorisk udvikling. Få en ægte køreoplevelse, mens du styrer bilen rundt omkring og dytter. Bilen har anhængertræk og du kan sætte en vogn på den, så al din bagage kan komme med (vognen sælges separat).

Indeholder:

  • 1 BRIO Gå-racerbil i træ med bilhorn

Detaljer:

  • Mål: 67 x 26 x 34 cm (LxBxH)
  • Farve: rød og hvid
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model30285
EAN7312350302851
MærkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.