Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

BRIO gull dukkevogn 24891110 - lilla vogn med kaleche og vaskbar madras

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 657,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
293
   

Med denne lækre lilla BRIO Gull dukkevogn kan barnet tage sine dukker med på trilletur. Det klassiske design på denne vogn gør at barnet får en realistisk og fuldstændig fantastisk oplevelse når vognen trilles. Ikke engang dårlig vejr kan lægge en dæmper på underholdningen. Blæser det for meget, er det bare at sætte det polstrede betræk på og slå kalechen op, og stofindlæggene og den vaskbare madras kan tages af. Under barnevognen er der en praktisk kurv med plads til pusletasken, dukkelegetøj eller andre ting, der skal med på turen. Håndtagets højde er ca. 76 cm høj og barnevognen er velegnet til forældre til små dukker fra 3 år og opefter.

Indeholder:

  • BRIO Gull dukkevogn 24890110

Detaljer:

  • Mål: ca. 71 x 43 x 47 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Kræver montering!

Produktdetaljer
Model24891110
EAN7070398102771
MærkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.