Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO RC travel set 33277 - togbanesæt med fjernstyret tog, togbane og togstation - 44 dele

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 852,-
Få tilbage på lager
SKU
06192-122
   

Byg en togbane med sving gennem bjerge, skov og under en bro, med BRIO RC Travel set 33277 med 44 dele. Kør det fjernstyrede lokomotiv med fjernbetjeningen. 

Denne togbane kommer med en fjernbetjening, så du har fuld kontrol over det blå tog, og ligesom et rigtigt lokomotiv kører det rundt og rundt igen, lige så mange gange, du ønsker. God fornøjelse med at bygge den togbane du ønsker.

Det er sjovt at køre togene og dette legesæt giver en omfattende legeoplevelse. Æsken indeholder skinner, fjernbetjening, 2 tog hvor det ene er fjernstyret, en togstation, bro, 4 bjerge, 3 figurer og tilbehør. Togbanen er både perfekt at lege med alene, samt det kan kombineres med andre BRIO World sæt, for endnu mere underholdning. 

Små togførere kan lade passagererne stige ombord på toget, ved hjælp af den specielle elevator og vælge om de vil tage den blå eller røde toglinje. Lad turen gå over broen og tilbage igen. Den blå linje har et batteridrevet tog, og banen har afbrydere som lader barnet tage sine egne kreative beslutninger. velkommen til BRIO-verdenen!

Indeholder:

 • Togbane med spordele
 • 2 tog
 • 3 figurer
 • 4 bjerge
 • Bro
 • Togstation
 • Skilte
 • Fjernbetjening

Detaljer:

 • Mål: 87 x 74 x 12 cm
 • Antal dele: 44
 • Batteribehov: 2 x AA togstation (inkluderet) 4 x AA batterier tog (ikke inkluderet)
 • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model33277
EAN7312350332773
MærkeBRIO
33277 brio togbanesett med manuell heis 33277 brio togbanesett med manuell heis

Elevator

Tag elevatoren ved at dreje på hjulet på togstationen.

33277 brio togsett med trafikklys 33277 brio togsett med trafikklys

Trafiklys

Vær sikker på at banen er klar, og at det er trygt at køre ved hjælp af trafiklyset.

33277 fjernstyrt rc togbane med lyder fra brio 33277 fjernstyrt rc togbane med lyder fra brio

Lyd

Tryk på knappen på stationen for at aktivere lyde.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.