Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO World Togbanesæt med brandmandstema 33815

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 411,-
Få tilbage på lager
SKU
20913
   

Det brænder, og du skal hjælpe! Kør straks til stationen for at fylde brandtoget med vand og brændstof. Brandmanden kører afsted i brandbilen med sirener og blåt lys. Sluk ilden med brandslangen på vognen. Hvis du vil have mere eventyr, så udvid med flere skinner (sælges separat).

Vær en helt med redningstemaet. Det er her det sker! I redningstemaet, kan du suse afsted i robuste redningskøretøjer med lys- og lydeffekter, fange tyve, slukke brande og være dagens helt. Politi og brandmænd holder øje med BRIO World, hvilket gør det til et sikkert sted at være. Politistationen og brandstationen inviterer til rolleleg og eventyr (BRIO Brandstation og Politistation medfølger ikke, sælges separat).

 • BRIO World togbanesæt med lys og lyd
 • 18 dele med brandmandstema
 • Brandbil, brandmand og vandstation inkluderet
 • Produveret efter BRIOs høje standarder og af FSC-certificeret træ

Indeholder:

 • BRIO World brandbil
 • Tog og togvogn
 • Vandstation
 • Brandmand-figur
 • Togskinne-overgang
 • 1 træ og 1 brand
 • 10 togskinner

Detaljer:

 • Mål: 57 x 48,5 x 34,5 cm (BxDxH)
 • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (inkluderet)
 • Alder: fra 3 år

I BRIO World er der ingen grænser eller begrænsninger - kun uendeligt mange muligheder. Vær, hvem du vil, hvor du vil i BRIO World. Byg, ombyg, opfind og inviter. Alle seks temaer i BRIO World er knyttet sammen i et legende, interaktivt system, så du kan køre, løbe eller flyve mellem dem, hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Model33815
EAN7312350338157
MærkeBRIO
Brio World 33815 brandmand sæt med stigebil Brio World 33815 brandmand sæt med stigebil

Bevægelige dele

Brandslukningsvogn med bevægelig stige.

Togbane i træ fra BRIO med brandstation, brandbil og brandmand Togbane i træ fra BRIO med brandstation, brandbil og brandmand

Brandmand

Der er plads til at figuren kan sidde på brandbilen.

Med bevægelige dele, og brandbil med lys og lyd Med bevægelige dele, og brandbil med lys og lyd

Nå nye højder

Hold brandslangen i hånden og kravl op ad stigen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.