Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO Travel City sæt - togbanesæt i 41 dele med lys og lyd 33831

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 623,-
Udsolgt
SKU
07192-30-1

Mærk pulsen mens du og andre passagerer rejser med toget i den indre del af byen. Dette BRIO World Travel togsæt i 41 dele hjælper barnet med at opdage verden på en god måde med leg ved hjælp af genkendelige scenarier fra den virkelige verden. Det lange tog har plads nok til mange passagerer, mens det røde metrotog kan holde trit med enhver chauffør, jo hurtigere det skubbes jo mere lys og lyd laver det.

Lad passagerene stå af på bystationen, og bring dem til sin destination ved hjælp af den gule bus. Dette togsæt med bytema kommer komplet med tilbehør som trafiklys, buet bro og naturskønne sporstøtter.

Indeholder:

  • BRIO World Travel togsæt med 41 dele

Detaljer:

  • Mål færdig monteret: 100 x 72 cm
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grænser eller begrænsninger – bare uendelig mange muligheder. Byg, byg på nyt, find på og inviter. Alle seks temaer i BRIO World er knyttet sammen i et interaktivt system, så du kan køre, løbe eller flyve mellem dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Model33831
EAN7312350338317
MærkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.