Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO World Smart Tech Sound station - med figur og vogn - 33973

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 222,-
Få tilbage på lager
SKU
04206-47
   

"Alle om bord!". Togene er klar til at tage afsted fra stationen. Når BRIOWorld Smart Tech Station bruges sammen med et Record & Play tog (ikke inkl.) instruerer den at toget skal bremse ned og stoppe, blinke med lysene for at signalisere at toget er fremme og spiller en lyd. Brug appen Smart Tech Sound for at ændre stationslyden til kendte stationer fra hele verden - som Berlin, London eller Paris. Nu er toget stoppet, hjælp passageren ombord på rejsevognen og begynd din BRIOWorld-rejse.

  • Brio World Smart Tech station 33973
  • 4 dele er inkluderet - station, tunnel, figur og vogn
  • Kombiner med et BRIO Record & Play tog

Indeholder:

  • Station
  • Tunnel
  • Figur
  • Vogn

Detaljer:

  • Mål: 30,6 x 18,5 x 15 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Tog og togbane sælges separat!

Alt hænger sammen i BRIO World I BRIO World er det ingen grænser eller begrænsninger – bare uendelig mange muligheder. Vær hvem du vil og hvor du vil i BRIO World. Byg, byg på nyt, find på og inviter. Alle seks temaer i BRIO World er knyttet sammen i et interaktivt system, så du kan køre, løbe eller flyve mellem dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Model33973
EAN7312350339734
MærkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.