Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO World Travel Switching Set 33512 - togbane med 2 lokomotiv og 5 figurer

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 630,-
Få tilbage på lager
SKU
7113
   

Gå ind i rollen som lokomotivfører med dette Travel Switching 33512 togsæt fra BRIO World. Togbanen kommer med to lokomotiver, hvoraf det ene tog er batteridrevet og kan køre helt selv. Hop om bord på den blå linje og tøf afsted på togskinnerne. Tag elevatoren mellem platformene ved hjælp af drejehjulet, og byt over til den røde linje hvor passagertoget venter. Byt spor nemt med håndtaget, og glem ikke at følge med om der er klar bane til at køre! Denne flotte togbane med alle sine dele holder dig underholdt i timevis. Leg med sættet alene, eller kombiner det med andre BRIO World togsæt.

Indeholder:

  • 2 tog med vogne
  • 22 skinnedele
  • 5 støttedele
  • 1 platform med elevator
  • 5 figurer
  • 3 tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkluderet)
  • Antal dele: 42
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model33512
EAN7312350335125
MærkeBRIO
BRIO 33512 togsett med heis BRIO 33512 togsett med heis

Platform med elevator

Drej på hjulet for at tage elevatoren mellem platformene og byt fra den blå til den røde toglinje.

33512 brio togsett med linjeskifte 33512 brio togsett med linjeskifte

Sporskifte

Brug håndtaget for at skifte spor, så lokomotivet kommer frem.

33512 togsett med batteridrevet blått tog 33512 togsett med batteridrevet blått tog

Batteridrevet

Den blå linje er batteridrevet og kan køre både frem og tilbage selv.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.