Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder Scania R-Series Low loader lastbil med CAT bulldozer - 03555

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 594,-
På lager
SKU
3215
   

Med denne Scania R-Series Low Loader lastbil fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, kan du genskabe typiske transportopgaver, som for eksempel at transportere store anlægsmaskiner mellem byggepladser. Lastbilen har ramper, så den medfølgende CAT bulldozer kan køre af og på ladet. CAT bulldozerens plov kan vippes op og ned, samt låses i position. Køretøjerne og tilbehøret fra Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der giver timevis med lærerig og realistisk leg.

 • Førerhusets døre kan åbnes og lukkes
 • Lastbilens sidespejle kan foldes ind og ud
 • Med støtteben for bedre stabilitet
 • Rampen kan foldes ned
 • Bulldozerens plov kan justeres og låses i position

Indeholder:

 • Bruder Scania R-Series Low Loader lastbil
 • CAT bulldozer

Detaljer:

 • Mål lastbil: ca. 86,5 x 18,5 x 26 cm
 • Mål bulldozer: ca. 40 x 18 x 19,5 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model03555
EAN4001702035556
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.