Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder MAN TGA Lastbil med JCB rendegraver - 02776

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 585,-
Udsolgt
SKU
3227

Dette sæt fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, indeholder både en stor MAN TGA lastbil med blokvogn samt en JCB 4CX rendegraver. Køretøjerne og tilbehøret har unikke detaljer og virkelighedstro designs. En blokvogn er beregnet til at transportere store, tunge maskiner mellem byggepladserne. Lastbilen kommer med masser af realistiske detaljer og funktioner, blandt andet kan førerhuset tippes, så motorblokken bliver synlig og er nem at komme til. Traileren har ramper, så rendegraveren nemt kan læsses af og på, og traileren sættes nemt og hurtigt på trækket på lastbilen. Rendegraveren har nyttige funktioner både foran og bagpå med både front- og bagskovl. Sædet kan dreje 360 grader så føren nemt kan betjene maskinen. For at stabilisere maskinen under arbejdet, kan støttebenene trækkes ud. Rattet i førerhuset kan også drejes.

 • Sæt fra Bruder med MAN TGA lastbil og JCB rendegraver
 • Med førerhus der kan tippes
 • Traileren har ramper til af- og pålæsning af rendegraver
 • Rendegraveren har fuldt fungerende front- og bagskovl
 • Sædet i rendegraverens førerhus kan dreje 360 grader
 • Med støtteben på trailer og rendegraver

Indeholder:

 • Bruder MAN TGA Lastbil med blokvogn
 • JCB 4CX rendegraver

Detaljer:

 • Mål: ca. 86 x 18 x 24 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model02776
EAN4001702027766
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.