Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Bruder Man TGS Vejhjælpsbil med kran og sportsvogn - lys og lyd - 03750

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 645,-
På lager
SKU
10192-1
   

Vejhjælpsbiler er alsidige hjælpere i trafikken. Det er ligegyldigt, om opgaven er at indsamle beskadigede køretøjer for at bringe dem på værksted eller at fjerne ulovligt parkerede køretøjer. Bruder MAN TGS vejhjælpsbil med kran er udstyret med en række funktioner. Læsseplatformen kan sænkes, så det er nemt at læsse køretøjer af og på. Kranen kan også bruges til at flytte biler op på læsseplatformen.

Kranen kan forlænges og drejes. Læsseudstyret, som består af kæder og hjulkløer, gør at bilerne kan flyttes hurtigt og nemt. Nedfældelige understøtninger giver et sikkert greb, og det detaljerede førerhus kan åbnes og sidespejlene kan foldes ind. Lys- og lydmodulet er installeret. Bruders roadster har et aftageligt tag, der gør en helt ny måde at lege på tilgængelig.

 • Vejhjælpsbilens døre kan åbnes og lukkes og sidespejlene kan foldes ind og ud
 • Læsseplatformen kan sænkes og hæves
 • Med fuldt fungerende kran
 • Med støtteben for ekstra stabilitet
 • Roadsteren har aftageligt tag og hjul der kan skiftes

Indeholder:

 • Bruder MAN TGS Vejhjælpsbil med kran
 • Sportsvogn

Detaljer:

 • Mål: ca. 58 x 19,5 x 28 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model03750
EAN4001702037505
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.