Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder MB Arocs anlægslastbil med kran og 2 paller - 03651

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 533,-
Få tilbage på lager
SKU
10806
   

Kraft og effektivitet er vigtigt hver dag, når du kører på vejen eller arbejder på byggepladsen. En tro kopi af originalen - denne robuste og funktionelle Mercedes Benz anlægslastbil har en læsseplatform der kan vippes, med sider det kan foldes ned og en udtrækbar læssekran, der kan dreje 360 grader og låse i enhver position. Førerhuset har døre, der kan åbnes og lukkes, samt sidespejle der kan foldes ind og ud. Køretøjerne og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der giver timevis med realistisk og lærerig leg.

  • Med fuldt fungerende læssekran, der kan låses i alle positioner
  • Førerhuset kan rotere 360 grader
  • Med døre der kan åbnes og lukkes, samt sidespejle der kan foldes ind og ud

Indeholder:

  • Bruder MB Arocs anlægslastbil med kran
  • 2 paller

Detaljer:

  • Mål: ca. 58,5 x 20 x 30,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plastik (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model03651
EAN4001702036515
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.