Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder Mercedes Benz Arocs Lastbil med container og mini-gravemaskine - 03624

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 553,-
Få tilbage på lager
SKU
02192-3
   

Kraft, holdbarhed og effektivitet er vigtige elementer, når du arbejder på vejen eller på en byggeplads. Derfor er den nye Mercedes Benz Arocs specielt udviklet til disse behov. Designet er også blevet revideret, så det matcher de tekniske funktioner. Med denne model er designet understreget, og fokus er på den holdbarhed, der kendetegner køretøjer fra Bruder. Førerhuset er udstyret med døre, der kan åbnes for at give Bruder-figurer adgang til førerhuset. Containeren har to drejelige, hængslede døre i enden, og kan sænkes og tages op igen med løftearmen. Mindre Bruder-køretøjer kan endda køre ind i containeren, når den står på jorden, og dørene er åbne, for derefter at blive transporteret væk af lastbilen. Dette gøres ofte på byggepladser, når projektet er færdigt, og udstyr skal fjernes.

 • Den populære mini-graver fra Schaeff er inkluderet i sættet. Førerhuset har udvendige spejle, og døre som kan åbnes og lukkes
 • Containeren kan hæves og sænkes ved hjælp af løftearmen
 • Mini-graverens førerhus kan roteres 360 grader
 • Aftagelig skovl
 • Fuldt funktionel arm

Indeholder:

 • Bruder Mercedes-Benz Arocs lastbil med container
 • Schaeff mini-graver

Detaljer:

 • Mål: ca. 54,5 x 18,5 x 27 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model03624
EAN4001702036249
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.