Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder Scania R-Series Cementbil - 03554

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 446,-
På lager
SKU
234
   

Førsteklasses kvalitet ned til mindste detalje - det er mottoet for Scania R-Series. Denne Bruder Scania R-Series Cementbil fra den tyske kvalitetsleverandør, Bruder, kommer med realistiske funktioner og detaljer. Førerhusets funktionalitet, udførelse og design taler for sig selv på denne cementbil fra Bruder. Det detaljerede førerhus har frontrude af polykarbonat og sidespejle som kan foldes ind. Dørene kan åbnes og cementblanderens tromle kan drejes ved hjælp af et håndtag på tanken.

  • Bruder Scania R-Series Cementbil 03554
  • Med realistiske detaljer og frontrude
  • Døre kan åbnes og sidespejle kan foldes ind
  • Drej cementblanderens tromle ved hjælp af håndtaget
  • Kompatibel med bworld-figur (ikke inkluderet)

Indeholder:

  • Bruder Scania R-Series Cementbil

Detaljer:

  • Mål: ca. 57,5 x 18,5 x 27 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: Plastik (ABS)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model03554
EAN4001702035549
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.