Carrera Audi RS 5 DTM 1:43 bil til bilbane - No. 5 M. Ekström

Lowest price at PriceRunner

Carrera RC-legetøj - biler, bilbaner og køretøj

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC. Biler, fjernstyrede bilbaner, helikopter og quadcopter - oplev spænding med ægte bilkøring i dit eget hjem. Carrera giver dig spændende leg, som kræver færdigheder som håndterer fart og hurtige afgørelser. Bilerne fra Carrera er underlagt de samme fysiske love som racerbiler og sportsbiler af fuld størrelse. Der er ingen øvre aldersgrænse for leg med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tværs af generationer i flere årtier.

Generationer med forældre og børn elsker fortsat konkurrence med højt pres og spændende kørsel. Utallige produktinnovationer og nyudvikling sikrer at hvert Carrera-løb bliver en mindeværdig anledning.

Vores pris: 177,-
Få tilbage på lager
SKU
02226-83
   

Svenskeren Mattias Ekström besluttede sig for at trække sig fra DTM i 2018. I år satte han sig bag rattet i Audi RS 5 DTM for sidste gang, og kørte sit sidste løb på Hockenheimring. Alle, der kender til Ekströms succeser, har været nervøse under forlængelsen af dette løb. Ser man på racerproffens karriere, endte den med i alt 2 titler, 23 sejre og 20 podieplaceringer. Hvis det ikke er en præstation, hvad er det så?

Fortsæt racer-idolets succes på din egen Carrera GO!!! bilbane. Send denne Audi RS 5 DTM-bil med startnummer 5 til raceraktion. Bilen er i skala 1:43 og ligner meget den originale model takket være licenser fra Audi, DTM og Red Bull. Den blå maling med de røde tyre er ikke til at tage fejl af, og gør denne bil til et visuelt højdepunkt.

Indeholder:

  • Carrera Audi RS 5 DTM bil til bilbane

Detaljer:

  • Mål: 11,75 x 4,55 x 3,15 cm
  • Målestok: 1:43 skala
  • Kompatibel med Carrera GO!!! og Carrera GO!!! Plus bilbaner (sælges separat)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model20064157
EAN4007486641570
MærkeCarrera
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.