Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Clementoni puttekasse med hank

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 112,-
På lager
SKU
09195-91
   

Denne sjove puttekasse fra Clementoni fungerer også som opbevaringskasse når den ikke er i brug, og den har en hank, så man enkelt kan tage den med på tur, enten på stranden, i parken eller på besøg hos familie.

Lad dit barn udforske farver og forme. Placer klodserne i rigtig hul og se dem falde ned i kassen. Et super fint legetøj til babyer fra 10 mdr. Puttekassen er et godt hjælpemiddel til udvikling af finmotoriske fædrigheder, øje-hånd koordination og forståelse af årsag-handling. Den perfekte underholdning til din baby.

Indeholder:

  • 1 Clementoni puttekasse med hank
  • 6 klodser i forskellige farver og forme

Detaljer:

  • Mål: 24 x 15 x 15 cm (LxBxH)
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 10-36 mdr.
Produktdetaljer
Model17106SN
EAN8005125171064
MærkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.