Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dantoy Green Garden græsslåmaskine til børn - med lyd

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 145,-
På lager
SKU
06192-49
   

Lad barnet være med når græsset skal slåes. Børn elsker rolleleg og at lade som om at de gør det samme som de voksne, og med denne græsslåmaskine i plast fra Dantoy, kan de gøre nettop det. Græsslåmaskinen larmer og laver lyde, ligesom en rigtig græsslåmaskine gør. Denne grønne græsslåmaskine er lavet af svanemærket plast, og er derfor et trygt og godt valg til barnet.

Indeholder:

  • 1 Dantoy græsslåmaskine

Detaljer:

  • Mål: 34 cm (L)
  • Svanemærket
  • Skal vaskes i hånden
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark.

Produktdetaljer
Model1833
EAN5701217018332
MærkeDantoy
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.