Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dantoy kylling med pommes frites og salat legesæt - 28 dele

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 148,-
Udsolgt
SKU
17583

Et super sjovt middagslegesæt, hvor kylling med pommes frites og salat står på menuen. Dette legesæt fra Dantoy er lavet af svanemærket plast, og har alt du behøver til at lave en dejlig kyllingemiddag for to i legekøkkenet. Dette middagssæt kan benyttes til kreativ leg alene, men kan også bruges sammen med andet Dantoy køkkenlegetøj (sælges separat) for en mere autentisk leg. I dette middagssæt får du udstyr til at tilberede maden, samtidig som sættet indeholder det du behøver til at servere maden.

Indeholder:

  • 1 gryde med dørslag og tang
  • 1 salatskål med salatbestik
  • 2 kylingelår
  • 2 tallerkner
  • 2 glas
  • Og mere

Detaljer:

  • Antal dele: 28
  • Svanemærket
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model4630
EAN5701217046304
MærkeDantoy
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.