Dickie Toys ABC Happy Politistation - legesæt med 2 biler inkluderet

Lowest price at PriceRunner

Dickie Toys biler, udrykningskøretøj og anlægsmaskiner

De enkle og sjove modeller til de mindste, de små kopier af anlægsmaskiner og udrykningskøretøj som opmuntrer til rollespil til de lidt større børn, og de mere kompliserede køretøj med flere dele og funktioner til de ældste. Enten man er på jagt efter en enkel bil, en mekanisk model eller mere tekniske køretøj, har Dickie Toys land erfaring med at inspirere børn til leg med biler og køretøj. Dickie Toys har et omfattende udvalg, med alle slags temaer at vælge imellem, som vokser med barnet gennem deres forskellige stadier af udvikling.

Vores pris: 216,-
Få tilbage på lager
SKU
02226-99
   

Sjovt politistation-legesæt fra Dickie Toys. ABC Happy Politistation har 3 etager med garage i neder og kontor med kørebane i midterste etage. På toppen af bygningen er der en roterende platform, hvor du kan placere en af de to medfølgende biler. Drej på skiltet for at rotere platformen. Den midterste etage har en låge, hvor du kan vælge at "se ind af vinduet" på dem, der arbejder her.

Nederst er der en stor garage med en dør, der kan åbnes og lukkes. Her er der plads til begge biler på samme tid. Ved siden af er der en låge, der kan åbnes for at se, hvem der er i fængsel. Et nyt vindue og drejeknap over, lader dig skifte mellem flere scener fra politiarbejdet. Gør dig klar til fantasifuld politileg med Happy Politistation.

Indeholder:

  • Dickie Toys Happy Politistation
  • 2 legetøjsbiler

Detaljer:

  • Mål: 49 x 17 x 30 cm (BxDxH)
  • Længde bil: ca. 9 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model204116002
EAN4006333074707
MærkeDickie Toys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.