Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dickie Toys Kranbil med luftpumpefunktion - 31 cm

Dickie Toys biler, udrykningskøretøj og anlægsmaskiner

De enkle og sjove modeller til de mindste, de små kopier af anlægsmaskiner og udrykningskøretøj som opmuntrer til rollespil til de lidt større børn, og de mere kompliserede køretøj med flere dele og funktioner til de ældste. Enten man er på jagt efter en enkel bil, en mekanisk model eller mere tekniske køretøj, har Dickie Toys land erfaring med at inspirere børn til leg med biler og køretøj. Dickie Toys har et omfattende udvalg, med alle slags temaer at vælge imellem, som vokser med barnet gennem deres forskellige stadier af udvikling.

Vores pris: 168,-
Udsolgt
SKU
10173-34

Dickie Toys Kranbil med luftpumpefunktion kommer til undsætning når en bil har havareret i vejkanten.

Når en bil går i stå og ikke kan køre videre, så må du komme til undsætning med denne kranbil fra Dickie Toys. Kranen kan løftes ved at trykke på pumpeknappen, og så kan bilen løftes op på ladet. Denne bil bruger ikke batterier, så legen kan begynde med det samme! 

Indeholder:

  • Dickie Toys kranbil - 31 cm
  • Personbil

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model203806000
EAN4006333038822
MærkeDickie Toys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.