Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Disney Frozen Magic Ice Sleeve - snekanon som sættes fast på hånden

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 296,-
Udsolgt
SKU
08195-60

Med Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve - snekanon kan du være præcis som Elsa. Sæt kanonen på håndledet og skyd afsted. Kanon sprøjter sne/is og du vil på få sekunder forvandle dine omgivelser til en snedækket eventyrscene taget direkte fra den populære Disney film.

I dette underholdende legesæt følger der med et ærme med Disney Frozen mønster, en holder til Magical Ice spray, Magical Ice spray og en vandflaske. For at sikre dig endeløs underholdning som isdronning!

Indeholder:

  • Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve – snekanon 
  • Ærme
  • Vandflaske
  • Magical Ice spray

Detaljer:

  • Mål æske: 40 x 15 x 25 cm  (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModelFRN71000
EAN8056379080633
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.