Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Disney Princess Toddler Cinderella dukke - Askepot - 35 cm

Lowest price at PriceRunner

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinder

Disney Princess samler alle prinsesserne du kender fra Disneys mange prinsessefilm. Hver prinsesse har sit karakteristiske udseende og tøj, små venner og hjælpere, og evner som hjælper dem i kampen mod det onde. Disney Princess univers dækker en hel række af prinsesser og kvindelige heltinderm som Askepot, Snehvide, Ariel, Aurora, Tornerose, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Opdag en magisk verden sammen med Disneys prinsesser, og genskab scener og eventyr med figurer, figursæt, udklædning, dukker og tilbehør.

Vores pris: 253,-
Få tilbage på lager
SKU
14027
   

Disney Princess Toddler Cinderella dukken er en realistisk lille Askepot-dukke på ca. 35 cm, der byder på timevis med kreativ leg og rollespil. Denne prinsesse-dukke er iført en smuk, blå kjole med puffærmer og volanger i smukt gennemsigtigt stof. Kjolen har lyserøde og glitrende detaljer, og skørtets mønster fortæller en lille historie. Du genkender måske græskar-vognen? Den smukke tiara kan tages af og på efter eget ønske, og dukken har bevægelige led for mere autentisk og realistisk leg.

Indeholder:

  • Disney Princess Askepot-dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 35 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model86893
EAN678352868939
MærkeDisney Princess
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.