Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Disney Princess Askepot paryk til børn - blondt opsat hår - one size

-42%

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinder

Disney Princess samler alle prinsesserne du kender fra Disneys mange prinsessefilm. Hver prinsesse har sit karakteristiske udseende og tøj, små venner og hjælpere, og evner som hjælper dem i kampen mod det onde. Disney Princess univers dækker en hel række af prinsesser og kvindelige heltinderm som Askepot, Snehvide, Ariel, Aurora, Tornerose, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Opdag en magisk verden sammen med Disneys prinsesser, og genskab scener og eventyr med figurer, figursæt, udklædning, dukker og tilbehør.

Kampagnepris 80,- Før pris: 139,-
42%
Du sparer: 59,-
Få tilbage på lager
SKU
22458
   

Gør dit prinsesse outfit komplet med denne blonde Askepot paryk fra Disney Princess. Børneparykken har Akespots pæne opsatte hår med et blåt bånd, og passer perfekt til når du skal klæde dig ud som den populære og smukke Disney prinsesse. Parykken er til børn ogo kommer i one-size størrelse.

Indeholder:

  • Disney Princess Askepot paryk

Detaljer:

  • Størrelse: one-size
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model52738
EAN082686527385
MærkeDisney Princess
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.