Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dinosaurer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Mærke
Alder

Produkter 1-52 av 126

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 126

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Rejs langt tilbage i tiden og lev dig ind i en fængslende og spændende verden af dinosaurer, øgler og de første reptiler. Find på forskellige scenarioer med dinosaurer som Tyrannosaurus Rex, Therizinosaurus, Giganotosaurus, Spinosaurus og Velociraptor. Disse udryddet dyr buder på timevis med kreativ og fantasifuld leg. Lav din egen samling af disse interessante, forhistoriske dyr!

I denne kategori har vi samlet dinosaurer og øgler fra kendte mærker, og som man kan genkende fra TV og film. Udvalget består af dinosaurer af flere forskellige typer og i flere størrelser, former og farver. Vil man gerne have en mere livagtig dinosaur at lege med, findes der en række dinosaurer med både lys, lyd og bevægelse, i tillæg til nogen man kan sætte sammen og bygge selv. Her finder man noget for alle dinosaur-interesserede! Så hvis dit barn elsker dinosaurer, så er du på det rigtige sted!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.