Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fisher Price 2-i-1 Flip and Fun aktivitetstæppe - tæppe med vendbar bue og friske farver

-51%

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

51%
Kampagnepris 145,- 298,- Du sparer: 153,-
Udsolgt
SKU
05195-197

Med Fisher Price 2-i-1 aktivitetstæppe kan dit barn lege på to forskellige måder. Sæt buen op for at dit barn kan ligge på ryggen og lege, og læg buen ned for leg på maven. Aktivitetstæppet har stærke og klare farver og kommer med forskelligt legetøj som kan hænge i buen. Bidering, spejl og et blødt, knitrende panda-ansigt er alle spændende genstande for en lille baby som akkurat har opdaget verden!

Lad din baby udforske og lege på dette flotte aktivitetstæppe fra Fisher-Price. Aktivitetstæppet hjælper din baby med at udvikle sanseindtryk og motorik. Når barnet er færdig med at lege kan aktivitetstæppet enkelt foldes sammen, og lægges væk eller transporteres til et nyt sted.

Indeholder:

  • Fisher Price 2-i-1 aktivitetstæppe 

Detaljer:

  • Mål: 13 x 13 cm (HxL)
  • Alder: fra 0 mdr.
Produktdetaljer
ModelFXC14
EAN887961687330
MærkeFisher-Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.