Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fisher Price 3-i-1 - drømmebjørn uro med white noise, lys og lyde

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 351,-
Udsolgt
SKU
05195-175

Fisher-Price 3-i-1 - drømmebjørn uro stimulerer barnets sanseindtryk med blandt andet stjernelys, musik, hvid støj (white noise) og naturlyde. Denne flotte uro vokser med barnet. De tre bjørne-bamser med sommerfuglevinger hænger på den motoriserede uro og snurrer rundt. Bamserne trøster og underholder barnet. Mens bamserne svæver roligt over hovedet på babyen projekteres der et dæmpet stjernelys på loft og vægge.

Fisher-Price 3-i-1 - drømmebjørn uro sørger for at omgive barnet med beroligende ting at se på. Uroen har også tre lydindstillinger, til sammen 30 minutter, med vuggesang, hvid støj og beroligende lyde.

Fisher-Price 3-i-1 - drømmebjørn uro kommer med en fjernbetjenings som enkelt kan hænges op på døren til børneværelset. Og du kan styre indstillingerne fra afstand så du ikke forstyrre den rolige baby. Når barnet er barnet er vokset fra at bruge uroen over børnesengen kan Fisher-Price 3-i-1 - drømmebjørn uro, laves om til en spilledåse med stjernelys til ældre børn. Eller du kan bruge den som en uro til barnevognen. Sæt uroen fast på kalechen og barnet underholdes når I er på farten.

Funktioner:

 • Stjernelys
 • Musik
 • Hvid støj (white noise)
 • Naturlyde
 • Kan brukes på sengekanten, som spilledåse eller som uro til barnevogn
 • De tre bløde og søde bjørne med vinger trøster, beroliger og underholder barnet

Indeholder:

 • 1 Fisher-Price 3-i-1 - drømmebjørn uro
 • 1 fjernbetjening

  Detaljer:

  • Batteribehov uro: 4 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Batteribehov fjernbetjening: 2 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 0 - 5 mdr.
  Produktdetaljer
  ModelCDN41
  EAN887961046076
  MærkeFisher-Price
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.