Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Fisher-Price Move and Groove Xylofon - legeinstrument til de mindste

Lowest price at PriceRunner

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 206,-
Få tilbage på lager
SKU
06195-226
   

Musik skal spilles med glæde! Med xylofonen fra Fisher Price kan barnet selv stå for underholdningen og lade kreativiteten flyde frit. Bevægelsesaktiverede lyd- og lyseffekter er sjove for de lidt yngre børn, mens de ældre kan trykke på knapperne for at spille musik. De legende melodier og dansende lyseffekter vækker barnets nysgerrighed, og legetøjet er med til at fremme finmotorikken. 

  •  Legetøjet har to måder at bruges på: de yngre kan vippe xylofonen for at aktivere musikken og lyseffekten. Ældre børn kan lave musik ved at trykke på knapperne.

Indeholder:

  • Fisher-Price Move and Groove Xylofon

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 mdr.
Produktdetaljer
ModelBLT38
EAN0746775371548
MærkeFisher-Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.