Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fisher Price Royal potte og taburet - grøn

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 424,-
Udsolgt
SKU
10172-26

Gør pottetrænings sjov og givende - med et kongeligt præg. Denne potte vokser med dit barn fra en potte som spiller fire sjove melodier som opmuntrer og belønner succes til et aftageligt toiletsæde som kan bruges på et almindeligt toilet. 

Ældre børn kan bruge den som taburet for at hjælpe dem med at af og på toilettet, og for at nå op til vasken når de skal vaske hænder.

Håndtagene gør at børn føler sig trygge, og den indbyggede sprøjtebeskyttelse er med til at forhindre sprøjt på gulvet. Med den aftagelige skål er den enkel at rengøre.

Funktioner:

  • Potte med aftageligt toiletsæde
  • Kan spille musik
  • Kan fungere som taburet
  • Indbygget sprøjtebeskyttelse
  • Aftagelig skål til enkel rengøring

Indeholder:

  • 1 Fisher Price Royal potte og taburet

Detaljer:

  • Det aftagelige toiletsæde passer til de fleste almindelige toiletsæder
  • Mål: 20,5 x 33,5 x 34,5 cm
  • Batteribehov: 1 x AA (inkluderet)
  • Maksvægt: 80 kg
Produktdetaljer
ModelDLT00
EAN887961266627
MærkeFisher-Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.