Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hape Quadrilla Xcellerator kuglebane i træ - 136 dele

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 789,-
På lager
SKU
08192-97
   

Xcellerator kuglebane fra Hape kombinerer både fart og spin. Send klinkekuglerne ned af spiraltrakten, gennem en blanding af lige og buet banedele, og lad dig udfordre af 10 akseleratorer som tager dig i nye retninger og dimensioner. Byg din egen kuglebane eller byg efter eksempelerne i bogen. Et sjovt og spændende STEM-byggesæt som udvikler barnets færdigheder indenfor teknologi, teknik og matematik.

Indeholder:

  • 86 banedele
  • 50 klinkekugler
  • 1 opbevaringspose

Detaljer:

  • Mål æske: 53 x 48 x 8,5 (LxHxD)
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kuglebaner, sælges separat

Produktdetaljer
Model5809
EAN6943478007796
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.