Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hape Retro Gourmet køkken - legekøkken med komfur og vask

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 506,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-256
   

Dette legekøkken fra Hape har et retro udseende, og med den robuste trækonstruktion får di et køkken som vil give meget glæde, i lang tid. Er det tid til morgenmad, frokost eller aftensmad? Hvad er på menuen?

Forbered de dejligste retter på dette fine mini legekøkken. Køkkenet kommer med en ovn, vask, kogeplader, stegepande og et ur. Der medfølger også stegespade og salt og pebber bøsser.

Køkkenet opmuntrer til rolleleg og her er det kun fantasien som sætter grænser. Inviter dine forældre til morgenmad, eller dine søskende til et stykke kage. Det kan være du skal have et større selskab og har brug for lidt ekstra hjælp på køkkenet. Kokkerer afsted!

Indeholder:

  • 1 Hape Retro Gourmet Køkken
  • 1 stegespade
  • 1 salt bøsse
  • 1 peber bøsse

 Detaljer:

  • Mål: 40 x 26 x 51,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6139
EAN6943478015777
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.