Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Transparent Ring - oppustelig badering - 61 cm - havfrue

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 29,-
På lager
SKU
15959-1
   

Baderinge er altid sjove at have med i vandlegen, og denne oppustelige Intex badering med havfrue-motiv er ingen undtagelse. Denne Transparant Ring badering passer perfekt til både bassinet og på stranden. Baderingen med havfrue-design er en solid og stor badering i vinyl og måler ca. 61 cm i diameter.

Indeholder:

  • Intex Transparant Ring - oppustelige badering - havfrue-motiv

Detaljer:

  • Mål: 61 cm
  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Skal altid bruges under opsyn af en voksen

Produktdetaljer
Model59242NP hvit
EAN6941057452425
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.