Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Pool Maintenance Kit - vedligeholdelses sæt til bassiner

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 240,-
På lager
SKU
15938
   

For at give dit bassin, længst mulig levetid og for at holde det renest muligt, er det godt med et vedligeholdelses sæt. Dette Pool Maintenance kit fra Intex, gør at du kan holde dit bassin indbydende og rent længe. Vedligeholdelses sættet består af flere dele, blandt andet en 239 cm lang teleskopstang i aluminium, så du nemt kan nå ud og rengøre et bassin, der er op til 488 cm i diameter. Du kan sætte skimmernettet på stangen og fange løv og andre flydende elementer, eller du kan bruge støvsuger mundstykket. Dette mundstykke tilsluttes en vandslange og snavset som løsnes og virvler op, bliver suget in i opsamlingsposen, der sidder på støvsugeren. Posen kan derefter nemt tages af og tømmes. Hold dit bassin pænt og rent med denne udstyrspakke.

Indeholder:

  • Teleskopstang
  • Støvsuger-mundstykke med opsamlingspose
  • Skimmernet
  • Slangeudstyr

Detaljer:

  • Pakkens mål: 28,6 x 94 x 10,2 cm
  • Passer til bassiner på op til 488 cm i diameter
  • Støvsuger tilsluttes en haveslange
Produktdetaljer
Model28002
EAN6941057420028
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.